timmerman, loodgieter, schilder

Over Onderhoudsbedrijf Bodijn

Het ontstaan van het bedrijf en waar we voor staan. Dat vertellen we graag.

Ik ben in 1986 begonnen met een timmer- en onderhoudsbedrijf in Leiden en heb toen gaandeweg heel wat ervaring en kennis van het vak opgebouwd. In 2010 heb ik besloten om verder te gaan als zelfstandige en dat bevalt goed. Omdat ik al ruimte tijd in het vak actief ben, heb ik een groot klantenbestand opgebouwd in Leiden, Leiderdorp en omgeving.

Het is voor mij belangrijk om te kijken naar de persoon achter de klus. Ik wil het sociale stukje dat in de bouw steeds meer verdwijnt terugbrengen. Dit was voor mij in 2010 de reden dat ik het helemaal anders wilde doen. Onderhoudsbedrijf Bodijn is nu een eenmansbedrijf met de focus op Leiderdorp, Leiden en omgeving.

Ik haal veel plezier uit het werk dat ik verricht en het doet mij goed om iedere uitdaging aan te gaan. Niemand heeft dezelfde wensen en iedereen heeft een andere kijk op het werk of de klus.

Als u meer wilt weten over het bedrijf, schroom dan niet en stuur een e-mail. U kunt ook langskomen in Leiderdorp. Dit gaat echter alleen op afspraak.

Martin Bodijn