timmerman, loodgieter, schilder

Wij houden van duidelijkheid. U toch ook?

Vertel ons uw plannen of wensen en wij maken er een mooi plaatje van

Of u nou concrete plannen hebt voor een verbouwing in of om uw huis, of wat extra advies nodig hebt: u kunt altijd contact opnemen met Onderhoudsbedrijf Bodijn uit Leiderdorp voor het maken van een afspraak. Er wordt dan gekeken naar de mogelijkheden en wat Onderhoudsbedrijf Bodijn voor u kan betekenen. Deze afspraken vinden meestal ’s avonds of in het weekend plaats. Een ander, geschikter tijdstip is eventueel ook mogelijk.

Tijdens de afspraak worden in overeenstemming met u de details op papier gezet. Binnen maximaal anderhalve week ontvangt u uw offerte per mail of per post. Indien u akkoord gaat met de offerte, dan volstaat een simpel telefoontje.

Afhankelijk van de werkzaamheden wordt er doorgaans binnen een maand met de werkzaamheden gestart. Maar nogmaals: flexibiliteit staat voorop. Gaat u eerst lekker op vakantie? Geen probleem. Onderhoudsbedrijf Bodijn past zich aan u aan.

Onderhoudsbedrijf Bodijn staat garant voor eerlijke prijzen en goede kwaliteit!

Heeft u nog vragen over de procedure? Neem dan hier contact op, of bel direct. Onderhoudsbedrijf Bodijn is de gehele dag bereikbaar.