Skip to main content

Verbouwingen, onderhoud en timmerwerk

Het ontstaan van het bedrijf en waar we voor staan. Dat vertellen we graag.

Contact

Adres:
Hoofdstraat 147
2351 AE LEIDERDORP

Tel: 06 – 22 79 44 22

E-mail:
info@onderhoudsbedrijfbodijn.nl

KVK:
52136655 (Leiden)

BTW:
NL001355509B85

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug!


    Ik ben in 1990 begonnen met een timmer- en onderhoudsbedrijf in Leiderdorp en heb toen gaandeweg heel wat ervaring en kennis van het vak opgebouwd. In 2010 heb ik besloten om verder te gaan als zelfstandige en dat bevalt goed. Omdat ik al ruimte tijd in het vak actief ben, heb ik een groot klantenbestand opgebouwd in Leiden, Leiderdorp en omgeving.

    Het is voor mij belangrijk om te kijken naar de persoon achter de klus. Ik wil het sociale stukje dat in de bouw steeds meer verdwijnt terugbrengen. Dit was voor mij in 2010 de reden dat ik het helemaal anders wilde doen. Onderhoudsbedrijf Bodijn is nu een eenmansbedrijf met de focus op Leiderdorp, Leiden en omgeving.

    Ik haal veel plezier uit het werk dat ik verricht en het doet mij goed om iedere uitdaging aan te gaan. Niemand heeft dezelfde wensen en iedereen heeft een andere kijk op het werk of de klus.

    Als u meer wilt weten over het bedrijf, schroom dan niet en stuur een e-mail. U kunt ook langskomen in Leiderdorp. Dit gaat echter alleen op afspraak.