Wij houden van duidelijkheid. U toch ook?

Vertel ons uw plannen of wensen en wij maken er een mooi plaatje van

Contact

Adres:
Hoofdstraat 147
2351 AE LEIDERDORP

Tel: 06 – 22 79 44 22

E-mail:
info@onderhoudsbedrijfbodijn.nl

KVK:
52136655 (Leiden)

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug!


  Of u nou concrete plannen hebt voor een verbouwing in of om uw huis, of wat extra advies nodig hebt: u kunt altijd contact opnemen met Onderhoudsbedrijf Bodijn uit Leiderdorp voor het maken van een afspraak. Er wordt dan gekeken naar de mogelijkheden en wat Onderhoudsbedrijf Bodijn voor u kan betekenen. Deze afspraken vinden meestal ’s avonds of in het weekend plaats. Een ander, geschikter tijdstip is eventueel ook mogelijk.

  Tijdens de afspraak worden in overeenstemming met u de details op papier gezet. Binnen maximaal anderhalve week ontvangt u uw offerte per mail of per post. Indien u akkoord gaat met de offerte, dan volstaat een simpel telefoontje.

  Afhankelijk van de werkzaamheden wordt er doorgaans binnen een maand met de werkzaamheden gestart. Maar nogmaals: flexibiliteit staat voorop. Gaat u eerst lekker op vakantie? Geen probleem. Onderhoudsbedrijf Bodijn past zich aan u aan.

  Onderhoudsbedrijf Bodijn staat garant voor eerlijke prijzen en goede kwaliteit!

  Heeft u nog vragen over de procedure? Neem dan hier contact op, of bel direct. Onderhoudsbedrijf Bodijn is de gehele dag bereikbaar.

  Onderhoudsbedrijf Bodijn
  Hoofdstraat 147 - 2351 AE LEIDERDORP
  Tel: 06 - 22 79 44 22 | info@onderhoudsbedrijfbodijn.nl

  Home | Het bedrijf | Particulieren | Bedrijven | Portfolio | Contact
  © Copyright 2011-2018. Alle rechten voorbehouden.